Somiatruites

Obre portes el nou Hotel del Somiatruites en un acte inaugural que ha aplegat centenars de persones. El nou Hotel del Somiatruites ha obert les portes aquest dimecres al vespre, i ho ha fet en un gran acte inaugural que ha aplegat centenars de persones al nou equipament situat al barri del Rec d’Igualada.

Llegeix més...

Ahir al vespre els germans Xavier i David Andrés van rebre la notícia de que el Somiatruites continuava a la Guia Michelin. I és que durant tres anys consecutius el restaurant igualadí ha mantingut Igualada i la comarca de l’Anoia en aquesta prestigiosa guia dels millors restaurants.

Llegeix més...

Aquest dimarts 20 de novembre els germans Xavier i David Andrés han presentat el restaurant Somiatruites i el projecte de l’hotel al Fòrum Gastronòmic de Girona, un dels esdeveniments més importants pel sector de l’hostaleria al país.

Llegeix més...

El xef David Andrés ha assistit aquest dimecres a San Sebastián Gastronomika, un dels esdeveniments de referència del país pel sector de l’hostaleria, i que aquest any celebrava el seu 20è aniversari.

Llegeix més...
segueix-nos via: