Somiatruites

El Fòrum Gastronòmic, un dels esdeveniments més rellevants pel món de la cuina al país, busca el millor cuiner de l’any 2019. Entre els cinc finalistes s’hi troba la co-xef del Somiatruites, Zhou Mengxin. El guanyador es decidirà en gran mesura per votació popular: un 70% del veredicte dependrà del vot que la ciutadania emeti a través de la web de La Vanguardia, mentre que el 30% restant el decidirà un comitè d’experts gastronòmics. 

 Fes clic quí per votar a la Xin!

 

Llegeix més...

El restaurant Somiatruites ha recollit aquest divendres 4 d’octubre el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu (menys de 35 euros en els establiments d’Espanya i menys de 30 euros a Portugal). L’equip del Somiatruites, representat pel copropietari del restaurant, Xavier Andrés, la co-xef, Zhou Mengxin i el cap de pastisseria, Mauricio Díaz, ha assistit a la festa Bib Gourmand, celebrada a Madrid, un gran acte que organitza anualment la Guia Michelin i on s’hi fa el lliurament dels distintius als establiments.

Llegeix més...

La co-xef del restaurant Somiatruites, Zhou Mengxin, ha estat escollida entre els 10 millors xefs menors de 30 anys de la regió Ibèrica i Mediterrània, segons el campionat del món de joves cuiners, San Pellegrino Young Chef. Aquest concurs, convocat per Fine Dining Lovers, la revista més prestigiosa del món de la restauració, està dividit en 12 àrees geogràfiques que abasten 243 països. A la primera fase s’hi han presentat més de 3.000 participants, tots ells xefs menors de 30 anys, i d’aquests, se n’han seleccionat 10 de cada àrea geogràfica.

Llegeix més...

El xef David Andrés es posa al capdavant de l’històric restaurant barceloní Via Veneto

Amics i col·laboradors,

Vull informar-vos que aquest mes de juny, assumiré la responsabilitat de xef del Restaurant Via Veneto Barcelona. Per a mi representa un gran repte a l'hora que una gran il·lusió dirigir l'equip d'aquest restaurant referent en la història gastronòmica de la ciutat.

Llegeix més...
segueix-nos via: