Somiatruites

El xef David Andrés, a les semifinals del campionat del món de joves xefs San Pellegrino Young Chef. El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha estat escollit un any més entre els 10 millors cuiners menors de 30 anys d’Espanya i Portugal, segons els concurs San Pellegrino Young Chef. Aquest concurs convocat per Fine Dining Lovers, la revista més prestigiosa del món de la restauració, està dividit en 21 àrees geogràfiques que apleguen 243 països.

Llegeix més...

El restaurant Somiatruites confirma que planeja obrir un hotel al barri del Rec d’Igualada. Concretament, l’hotel se situaria a sobre de l’actual restaurant. Aquest nou establiment serà projectat per l’arquitecte i copropietari del restaurant, Xavier Andrés, –que ja es va encarregar del projecte arquitectònic del restaurant Somiatruites– i empren aquest nou repte juntament amb el seu germà, el xef David Andrés.

Llegeix més...

El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha participat aquest cap de setmana a la festa Alícia’t sobre cuina saludable i de proximitat, organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona.

Llegeix més...

Aquest divendres dia 21 d’abril el xef David Andrés va ser guardonat amb un dels Premis Continuarà de Cultura 2017 que atorga RTVE Catalunya, un reconeixement a professionals que han destacat en els seus àmbits durant aquest any. 

Llegeix més...
segueix-nos via: